Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (3.43 secunde)
Pretul petrolului a depasit din nou ieri nivelul de 66 de dolari pe baril, in urma informatiilor privind scaderea neasteptata a stocurilor de benzina din Statele Unite.
Pretul benzinei s-a majorat in ultimele luni cu aproximativ 20%. Mai mult chiar, din cauza cotatiei internationale a titeiului, pretul carburantilor s-ar putea modifica din nou.
CNA a interzis reclamele la autoturisme in care preturile afisate sunt cele fara taxe. Asadar, producatorii si importatorii au la dispozitie doua saptamani sa modifice reclamele, astfel incat pretul afisat sa fie cel care include toate taxele.
"Privatizarea Bancii Comerciale Romane este un succes, daca ne uitam la pretul oferit, la investitor ", este de parerea Ghetea.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au efectuat, alaturi de colegii lor din tara, in perioada 1-15 martie, o actiune tematica de control preventiv cu privire la respectarea prevederilor legale privind protectia consumatorilor in cadrul vanzarilor de soldare.
Craiovenii care se hotarasc sa investeasca in imobiliare intr-un alt oras trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare, deoarece agentiile imobiliare din resedinta de judet nu prea au oferte pentru alte localitati din Dolj.
"Imprimeria Nationala lucreaza la doua modele. ... In ceea ce priveste o eventuala scumpire a painii, daca pretul de referinta va fi de 0,5 RON pe kilogramul de grau, Aurel Popescu a spus ca nu crede intr-o asemenea schimbare.
Pretul de referinta al graului, stabilit de consiliul de produs, este de 0,45 lei pentru un kilogram. ... De aceea, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a solicitat Consiliului Concurentei sa se pronunte in legatura cu pretul graului oferit de procesatori producatorilor.
Consiliul pe produs vrea sa introduca un pret de referinta al laptelui, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. Pentru stabilirea unui astfel de pret trebuie sa se ajunga la un acord intre producatori, procesatori si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Confectii sechestrate de la firmele lui Samir Sprinceana sunt scoase la licitatie de finantistii doljeni.
Oamenii premierului Tariceanu vor discuta miine despre pretul caldurii si trecerea societatii Electrocentrale in subordinea municipalitatii galatene. ... a€œVa fi discutata intr-o sedinta de guvern modificarea pretului national de referinta la energia termica si subventia pentru caldura.
Piata bursiera a traversat o saptamina buna, ultima saptamina de vara din an. In primul rind a crescut lichiditatea, ajutata mult si de tranzactiile cu actiuni Transelectrica.
Reprezentantii asociatiilor de proprietari din Municipiul Mangalia au fost convocati luni, 11 septembrie, la Centrul Cultural "Euxin", in cadrul unei dezbateri publice pe marginea stabilirii noului pret local al energiei termice, facturate populatiei.
Expertiza tehnica stabileste de regula care este valoarea maxima la care se poate vinde un imobil, insa aceasta a devenit desueta. Asta in conditiile in care proprietarii de imobile si-au dat seama ca pot obtine pretul dorit pe bunuri, indiferent cit de aberante ar fi pretentiile lor.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu declara la inceputul acestei saptamani ca pretul gazelor naturale va fi inghetat pentru urmatorii doi ani.
Pentru a asigura banii necesari finantarii proiectelor de mediu, Ministerul Finantelor Publice (MFP) va introduce din iulie 2007 o taxa de mediu in valoare de 10 eurocenti pe litrul de carburant.
Pretul terenurilor construibile creste in fiecare an cu pana la 25%, in timp ce ritmul de crestere anual al pretului pentru terenurile agricole este de aproximativ 40%.
Incepand de saptamana aceasta, pretul la carnea de pasare este cu cateva procente mai mic. "Deocamdata, un singur furnizor a redus pretul la carnea de pui (pulpe si pui intregi). ... Reactia producatorilor si furnizorilor este asteptata si in celelalte magazine craiovene, unde pretul este deocamdata neschimbat.
Pretul aurului a crescut, vineri, la cotatia maxima din ultima saptamana, de 661,30 dolari/uncie, iar apoi a scazut, in contextul in care investitorii si-au marcat profitul, pretul aurului ar putea creste la cea mai mare valoare din ultimele sapte luni, ajutat de sentimentul pozitiv din piata.
Unii producatori de autovehicule sau reprezentantii acestora din Craiova incearca sa intre pe piata masinilor second hand, oferind cumparatorilor posibilitatea sa aleaga intre un autoturism nou si unul folosit.
google-analytics.com